Skip to content

Nu er 45.000 personer under fattigdomsgrænsen

by Redaktøren on april 18th, 2017

”Selvom regeringen har afskaffet fattigdomsgrænsen, så har de langtfra afskaffet fattigdommen i Danmark. Tværtimod. Fattigdommen stiger samtidig med, at regeringen har indført nye fattigdomsydelser, der vil sende tusindvis ud i fattigdom,” siger analysechef i AE Jonas Schytz Juul, i anledning af, at Arbejderbevægelsens Erhvervsråd (AE) i dag offfentliggør nye tal for fattigdom i Danmark. Venstre-regeringen afskaffede den officielle fattigdomsgrænse forrige år. AE fortsætter med at sætte tal på antallet af fattige. De nye tal viser, at fattigdommen stiger i Danmark. Antallet af personer under fattigdomsgrænsen er nu oppe på 45.000 personer.

Se hele rapporten på AE’s hjemmeside

From → Artikler

Comments are closed.