Skip to content

Uligheden er vokset konstant siden 1990’erne

by Redaktøren on oktober 12th, 2016

”Danmarks Statistik, Finansministeriet og vismændene har vist, at uligheden er vokset konstant siden 1990’erne. De rigeste sidder på en stadig større del af kagen, mens gruppen af fattige vokser. Med regeringens nuværende kurs vil tendensen fortsætte. Kontanthjælpsloftet i kombination med skattelettelser er en sikker opskrift på øget uligheden og mere fattigdom. Det er et helt forkert spor,” konstaterer AE’s formand, Per Kongshøj Madsen.

“Vismændenes analyse understreger, at regeringens 2025-plan med besparelser og højere pensionsalder ikke er en nødvendighed, men en politisk prioritering. Det er et politisk valg, at man vil dele skattelettelser ud på bekostning af investeringer i børn, uddannelse og det sociale sikkerhedsnet,” siger Per Kongshøj Madsen.

Se hele AE Rådets uddybende kommentar her.

From → Artikler

Comments are closed.